Vis nyhedsmail i browser

Maj 2013  

 

 

NYHEDSBREV

www.odenia.dk

Planter med Posten

Endelig forår

Pyh - sikke et forår.

En masse fortrædeligheder med forsinkelser på grund af frost og kulde, men nu er foråret her helt sikkert. Vi har leveret næsten alle bestillinger fra vinteren og er så småt ved at gøre klar til vore egne nye prøveplantninger. Men der er stadig masser af tid og muligheder for at finde nye og spændende planter til sommerens krukker og havebede.

Det er næsten tiden hvor småplanterne kan plantes direkte i krukker og altankasser, med lidt beskyttelse om natten og på kolde dage vil planterne hurtigt etablere sig og næsten indhente de tidligt plantede.

Vi skal også huske at fortælle at der nu er nye hold klar af udvalgte Heuchera, Heucherella og Tiarella sorter, og vi har fået nye forsyninger af Scaevola, både Saphira, LittleWonder og White Wonder.

Selv Posten er i forårshumør og har specialtilbud på fragt, vores gartner sender 4 æsker for 2's pris, og han har en forsmag på helt nye plantesorter - så læs gerne videre. 

Scaevola 'White Wonder'

Fri fragt:   Resten af maj måned leverer vi fragtfrit ved køb af minimum 5 æsker, også fordelagtigt selvom du allerede har købt en gang i foråret - allerede leverede æsker tæller nemlig med, du skal blot skrive det tidligere ordrenummer i kommentar-feltet.

Friske krydderurter smager bedst

Husk vi stadig har friske krydderurter

Uhm, frisk fra haven

4 for 2 af Verbena, Diascia og Fuchsia. 

Som en kendt jyde ofte har sagt - Vi har et rigtigt godt tilbud til dig - nemlig 4 æsker med 6 småplanter i hver - 4 forskellige sorter/farver eller 4 af samme slags - ialt 24 planter for normal pris på 12 stk.

Her er en lille god mulighed for at prøve noget nyt på terrassen - plante flere krukker med den samme planteart - eller hvad med at glæde venner og naboer med en lille plantehilsen.

Verbena 4 æsker for 2 Diascia 4 for 2 Fuchsia 4 for 2

Verbena 4 for 2

 

Diascia 4 for 2

 

Fuchsia 4 for 2

 

Og til sidst, men ikke mindst en lille forsmag på nyheder, som ikke engang er hos gartnere og plantehandlere endnu - men du kan prøve dem her. 

Superbells 'Lemon Slice' Lobularia 'Primavera Princess' Dahlia Mystics 'Dark Side of the Sun'

fortsat rigtig godt forår og virkelyst - vi glæder os til en dejlig sommer.

med venlig hilsen

odenia og co.